Theaterpruiken

Ik maak voor u alle soorten theaterpruiken, -snorren en –(bakke)baarden op maat. Vanwege mijn baan bij het Muziektheater en Crochet, heb ik jarenlange ervaring bij onder andere operette gezelschappen en de Nationale Reisopera.

Maar ook voor typetjes en imitators heb ik reeds veel haarwerken vervaardigd. Wanneer u geïnteresseerd bent in een dergelijk haarwerk, kunt u vrijblijvend langskomen voor het opnemen van de maten. Ik zal dan aan de hand van (duidelijke) voorbeeldfoto’s een pruik, baard of snor maken, die u nodig heeft.

Alle haarwerken worden op tule vervaardigd, waardoor het lijkt alsof het haar rechtstreeks uit het hoofd groeit. Voor een zeer natuurlijke en professionele uitstraling bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Voor het aanmeten van een haarwerk of voor meer prijsinformatie, kunt u het beste telefonisch contact opnemen, zodat ik de technische details met u kan bespreken.

U zocht naar:
Sinterklaas haarstellen, Sinterklaas pruiken, pruiken, pruikenmaakster, haarwerken, Chrochet haarwerken, Marja van der Wal, tv sint haarstellen, Haarwerken van echt haar, haarwerken op tule, pruiken op tule, handgeknoopte pruiken, echt haar, baarden, sinterklaas haar, snorren, haarstukjes, theaterpruiken, pruiken voor producties, professionele haarwerken, pruiken voor typetjes, pruiken voor imitatoren en dubbelgangers, het adres voor al uw haarwerken